http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=vix-trading&738=aa

Avoimet ovet 12.12.2013 – tule tutustumaan tuotekehityksemme satoon

order generic Priligy without prescription in Durham North Carolina 02.12.2013 | | Analytiikka

http://thegobblersknob.com/?savikshyster=opciones-binarias-indices&52e=57 avoimet_ovet

dennis and mac setting up a profile on a dating site for charlie Muutimme syksyllä ”uuteen” toimistoon, yli 100 vuotta vanhaan entiseen Harmoonitehtaaseen.  Pidämme avoimet ovet ja toimiston avajaiset torstaina 12.12.2013 klo 14-18. Ohjelmassa on tajunnan (ja lompakkosi) räjäyttäviä tuotekehityksemme tuotoksia liiketoiminta-analytiikan, tilastotieteen ja raportoinnin maailmasta. Voit tulla myös juttelemaan louhialaisten kanssa ja kysymään ensi viikon vakion oikea (todennäköisin) rivi.

useful source Tilaisuus on maksuton ja sisältää tarjoilun. Ilmoittauduthan mukaan jotta osaamme varautua riittävällä määrällä kuplajuomaa ja särvintä. Tervetuloa!

http://kurio.fi/?destel=60-sek-bin%C3%A4re-optionen&738=fe http://thoughtden.co.uk/?stranuychelovek=tecnica-nitro-del-trading-on-line&e66=98 Louhian demopajan ja tuotekehityksen esittelyä:

  1. why not try these out SOME-analytiikka: miten yrityksestäsi tai tuotteistasi puhutaan sosiaalisessa mediassa? Me tiedämme.
  2. binäre optionen deutschland legal QlikView in steroids: näe mitä saa aikaan kun risteytetään QlikView ja analytiikkasovellus R.
  3. this post QlikView kartalla: QlikViewn ja Google mapsin integrointi. Tule katsomaan miten se tehdään.
  4. http://protak.se/?koftuna=bin%C3%A4r-optionen-plattformen&fab=a1 Microsoft SQL Server -tietovarastoinnin vallankumous. Uusia tuotteita, joilla säästät itsellesi ja projektitiimille Hawaijin matkan verran rahaa. Tai teet asiakkaan tyytyväiseksi.
  5. you can look here SQL Serverin data mining -ominaisuuksien esittely. Näytämme miten ostoskorianalyysit ja asiakasegmentoinnit tehdään Excelistä käsin.
  6. Ennakoiva-analytiikka käytännössä: näe miten tehdään http://unter2grad.de/?debilizm=binary-options-trading-signals-software-free&f32=04 asiakaspoistuma-analyysi (churn) 3 minuutissa http://www.tenterfieldgolfclub.com.au/?kolkos=capricorn-man-and-cancer-woman-dating&dbc=bf RapidMinerilla.
  7. Analytiikkaa tosielämän sovelluksina: esittelyssä seroquel 400 mg side effects tulosvetolaskuri ja asuntolaskuri. Näe mitä ammattimaiset vedonlyöjät ja sijoittajat ovat saaneet aikaan avoimella datalla ja tilastotieteen taidoilla.

Writing put options find more Lisätietoa ja ilmoittauminen: Ville Niemijärvi, 050 326 4989, ville.niemijarvi@louhia.fi. Ilmoittautuminen ti 10.12.2013 mennessä.

kuva-8

Toimiston kalustoa, sieltä uusimmasta päästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.