Jyväsjärvi Triathlon la 19.7.2014

Jyväsjärvi TriathlonLouhialaisten tittelit, nokkimisjärjestys ja palkkaneuvottelut käydään perinteiseen tapaan vuosittain Jyväsjärvi Triathlonin merkeissä. Ensimmäisenä maaliin saapunut saa valita parhaan kulmahuoneen toimistosta ja muhkeimman tilipussin. Viimeiseksi jääneen kanssa aloitetaan yt-”neuvottelut”. Menettely on ay-liikeen ja työsuojeluviranomaisten siunaama, tietenkin.

Tämä vuoden kovin urheilutapahtuma mitellään tulevana lauantaina 19.7 Jyväskylässä Jyväsjärven kauniissa maisemissa. Kisa on käytännössä leppoisa kesäretki, jossa pulahdetaan järvessä (n. 300 metriä), pyöräillään järven ympäri (n. 14 km) ja juostaan puolikas järveä (n. 4 km). Kisa on tarkoitettu ennen kaikkea aloittelijoille ja keltanokille. Osallistumismaksu on huimat 2 euroa.

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja kisasta reittikarttoineen löydät täältä.

Virallinen kisabiisi tulee tänä vuonna Keitelejazzeillakin esiintyvältä Focukselta. Mukavaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.