alert super pro trading

Raportointia laput silmillä eli miten aikavertailu voi vääristää totuutta

optionweb demo 11.09.2014 | | Raportointi

recenze binární opce Sanomalehdessä oli otsikko: Kaupungin uimahalli oli kasvattanut kävijämääriä edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Kaupungin uimahalleista vastaava pomo uhkui tyytyväisyyttä. Mainiota, että ihmiset liikkuu.

zonas de alta probabilidad forex Mutta kun luki juttua pidemmälle, paljastui että itseasiassa nyt ollaan samoissa kävijämäärissä kuin vuonna 2008. Vuosina 2009-2011 uimahalli oli remontissa ja tämän jälkeen käyntiinlähtö on ollut todella takkuista – kävijämäärät ovat romahtaneet. Pari viime vuotta uimahalli onkin ammottanut tyhjyyttään…

importo minimo opzioni binarie

andamento azioni binarie Nousu viime vuoteen verrattuna on selvä, sitä ei voi kiistää. Mutta jos ajatellaan uimahallin todellista kehittymistä ajan saatossa, ei vertailu kerro totuutta.

  • asukkaiden määrä on kasvanut –> kävijämäärätkin pitäisi olla kasvanut. Se, että myynti nousee 5% ei ole välttämättä hyvä indikaatio jos markkinat ovat kasvaneet 10%. Tällöin olet jäänyt jälkeen ja se on huono asia.
  • kokonaistrendi voi olla laskeva ja vaikka nyt ollaan paremmassa kuin viime vuonna kun katsotaan yhtä pistettä, vääristää se totuuden. Jos katsot päiväkohtaista raporttia ja yhtenä päivänä olet saanut myyntiä enemmän kuin viime vuonna vastaavana päivänä, ei se paljoa lohduta jos kumulatiivinen myynti vuoden alusta on pahasti jäljessä.
Asiakasmäärät

http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html Get Tastylia (Tadalafil Oral Strips) to buy Eikun hetkinen… ei korkatakaan vielä.

testimonianze di chi guadagna su azioni binarie Jos tehtävänäsi on saada raporttien luvut näyttämään hyvältä (esimiehellesi/asiakkaallesi/itsellesi), lykkyä pyttyyn. Urasi tulee olemaan pitkä ja menestyksekäs kuin kanan lento. Mutta jos tehtävänäsi on tehdä lisää myyntiä, voi olla parempi keskittyä mittaamaan sitä mikä myynnin aiheuttaa.

Tastylia (Tadalafil) 100% guarantee of pleasure
Then you better start swimmin’
Or you’ll sink like a stone
For the times they are a-changin’.

Bob Dylan

binary option trading

Vastaa

ranking binäre optionen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

generic premarin online

opcion binaeie

trading online simulazione

binaire opties ervaringen

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.