Analytiikka-algoritmi, joka laskee vakuutusmaksusi määrän lähikaupan olut-ostosten perusteella

Louhia on mukana vielä salaisessa big data IoT –hankkeessa, jossa yhdistetään vähittäiskauppojen asiakkaiden kuittidataa ja samojen asiakkaiden vakuutustietoja.

Terveysasiantuntijoiden mukaan korkea alkoholin kulutus korreloi selvästi heikomman terveydentilan ja ennenaikaisen eläköitymisen kanssa. Onkin epäreilua, että terveiden elämäntapojen noudattajat joutuvat maksamaan samansuuruisia vakuutusmaksuja kuin holtittomimmin elävät.

Nyt Louhian älykkäillä super-algoritmeilla segmentoidaan lähikaupan kuluttajat ja luokitellaan kaikki suomalaiset sen perusteella miten terveellisesti he elävät, perustuen heidän ostoskoreihinsa.

Oluen, tupakan, makkaran ja mellukoiden suurkuluttajat tulevat jatkossa saamaan korkeamman vakuutusmaksun kun taas salaatin ja luomuruuan pupertajat selviävät vähemmällä. Henkivakuutusta on turha hakea jos ostoskoriin eksyy einestä ja olvia.

 

Asuntolainaa on turha hakea jos elämäntavat eivät vakuuta

Paremman asiakaskokemuksen varjolla ja vapaakauppasopimuksen turvin olemme yhdistämässä myös kuluttajien luottotietoja ostotottumuksiin. 20 vuoden asuntolainaa, kulutusluotosta puhumattakaan on turha haaveilla, jos mittarit näyttävät että elinaikaa on korkeintaan kymmenen jäljellä.

Pankkien luottoluokittelijoilla onkin nyt aivan uudenlaiset välineet arvioida kuluttajan riskiä jättää laina maksamatta takaisin. Kulutustottumukset tullaankin huhujen mukaan ottamaan mukaan uuteen pankkisäännöstöön Basel IV:seen.

Holtiton sukupuolielämä voi nostaa lainamarginaaliasi

Voit huiputtaa mahaasi mutta lipidosi ei valehtele. Vaikka ostatkin vaimosi painostuksesta lähiruokaa ja koitat peittää alkoholiriippuvuuden ”keskieurooppalaisella” punaviinin tissuttelulla, jää holtittomat elintavat seulaamme viimeistään yksityisessä terveydenhuollossa.

Kun vielä mietit lääkärin odotushuoneessa hikikarpalo otsalle, miten paljon tippuritesti sattuukaan (paljon), on tietosi jo IoT-algoritmimme murskattavana. Väestörekisteristä tiedämme, että olet naimisissa ja ostokäyttäytyminen kertoo ilman älykästä syy-seurausalgoritmiakin, että tauti tuli Tallinnan risteilyn tuliaisena eikä vaimo ollut suinkaan mukana.

Palkintona lainamarginaalisi tulee nousemaan koska erotilanteissa on aina riski, että talo jää pankille. Mutta ei hätää, kohdennettu markkinointimme toimittaa sinulle kaupungin vapaat vuokra-asunnot suoraan kännykkääsi ennen kuin olet ehtinyt napittaa housujasi.

Katsaus konepellin alle

Koodinimellä ”Eteläranta kuuntelee”  kulkeva salainen hanke on propellipäiden märkä unelma, jolle NSA on kateellinen. Arkkitehtuuri rakentuu MungojerryDB ja Clown’dandy Noseql –tietokannoille ja data tallennetaan .jay-z formaatissa, yhdistelmä joka tuo äärettömän skaalautuvuuden ja mahdollistaa ennen kaikkea knoppailun nörttipalstoilla.

Ykstyisyyden suoja on… huomioitu.

Keskittäminen kannattaa aina.

One comment on “Analytiikka-algoritmi, joka laskee vakuutusmaksusi määrän lähikaupan olut-ostosten perusteella

 1. Jussi Järveläinen on

  Tämähän nyt on yleisessä tiedossa ja ihmettelisin jos näin ei tehtäisi.

  Lisäksi puhelimesi paikallistamistiedot yhdistetään näihin tietoihin ja raippamaksua pukkaa jos olet a) käynyt muualla kuin töissä, päiväkodilla, kuntosalilla ja lähikaupassa tai b) ajanut ylinopeutta tai oikaissut vähän kävelytietä siitä läpikaupan nurkalta, sehän tulee ihan sukkana sun GPS-luuristas Kansallisen Turvallisuuden Esikunnan tietoon. Ko. tiedonvälityshän hoituu kun menit lataaman sen kivan äpsin, josta näät pisteesi, tarjoukset ja voit pelata uutta aprillipeliä ja menit kliksuttamaan Accept, Accept,…

  Mitäs et lukenut PIMPS-kortin ehdoissa kohtaa §12.12.3.1.a-II, sivulta 149:
  ”Suostun lisäksi vailla mitään lisävaatimuksia ostos- ja paikannustietojeni hyödyntämiseen ja yhdistelyyn mihin tahansa tarkoitukseen ja ymmärrän ja hyväksyn korvausvelvollisuuteni koittaessani tahattomasti, bona fide tai tuottamukselliseti antaa virheellisiä tietoja tai yrittäessäni estää tai haitata tietojen hyödyntämistä todennäköisin syin harhaanjohtaviksi tahi mahdollisesti harhaanjohtaviksi tulkittaviksi kenen tahansa kolmannen osapuolen toimesta. Korvausvelvollisuuden alaraja on 1000000 EUR (miljoona), ylärajaa ei aseteta. ”

  Sitä saa mitä tilaa, [x] hyväksyy.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.