http://meditech.com.au/about/our-values/binära optioner sverige skatt/a /div/aside/div/div!--

Palautetta Business Intelligence -koulutuksesta

dating website marketing plan 14.12.2015 | | Raportointi

http://mustangcipowebaruhaz.hu/?sisd=opciones-vinarias&b54=9b Business intelligence tuotekoulutus Louhia Consulting 7.12.2015Järjestin viime viikolla Talentum Eventsillä koulutuksen: click Business Intelligence- työvälineiden vertailu ja kilpailuttaminen. Sain tänään kurssipalautteen. Vastausprosentti oli 82 %, eli 9/11 osallistujasta vastasi palautekyselyyn. Arviointiasteikko on 5-1, jossa 5 on erinomainen ja 1 heikko.

forex kurser pund Alla saamani palaute:

go to this web-site description Miten hyvin tämä koulutus vastasi odotuksiasi? 5 = koulutus ylitti odotukseni, 1 = koulutus ei vastannut odotuksiani

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-broker-range&d81=7e binäre optionen broker range Business intelligence koulutuspalaute 7.12.2015 Louhia Consulting Oy

opzioni binarie da 10 view it Kouluttaja:

http://winevault.ca/?perex=apple-iqoption-com Business intelligence koulutuspalaute 7.12.2015 Louhia Consulting Oy 2

Tastylia Wholesaler Koulutus vastasi siis odotuksia  check it out 4,33 / 5 ja kouluttaja eli meikäläinen sai tuomioksi buy Tastylia Oral Strip online without prescription 4,44 / 5.

click this link now Ja tässä vapaan sanan osuus:

  • Hieman enemmän olisi voinut jäädä aikaa kilpailuttamiselle.
  • Oikein asiallinen kouluttaja.
  • Hyvä, kun näytettiin demoilla eri raportointijärjestelmien toimintaa. Tilaosuudessa myös selitettiin asioita sopivasti sellaisella kielellä, että alan ammattilainenkin kykeni seuraamaan, vaikka antoi tiettyjen it-käsitteiden valua ohi. Kuultiin selotuksia mm. ”kuutioista” ja selvitettiin esim. mitä metatiedoilla tarkoitetaan. Parasta on, että nyt on asiansa osaava konsultti tiedossa nimeltä ja on lupa olla yhteydessä häneen, jos tarvetta ilmaantuisi.
  • Hyvä, selkeä kokonaisuus. Hieman haparointia demojen kanssa mutta muuten hyvin koostettu kokonaisuus, joka antoi eväitä työvälineiden hankintaan ja kilpailutukseen.
  • Konkretia, konkretia, konkretia,…

visit their website Demoja pitää siis petrata edelleen ja kilpailutukselle jättää enemmän aikaa. Syksyllä ensimmäisessä kurssissa demot menivät ihan penkin alle, josta sietäisin saada sapiskaa. Jos joku syksyn kurssilaisista on kuulolla niin minä tarjoan oluet jos törmätään kylillä.

http://www.segway.fi/?kastoto=roboter-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&2c3=70 Nyt meni siis paremmin mutta kehitettävää riittää. Ensi kerralla paremmin ja otetaan demottavaksi vähän enemmän tuotteita. Kuulisin mielelläni myös kommentteja jos koulutus halutaan kaksipäiväisenä, kattaen esimerkiksi käyttötapauksia vielä syvällisemmin.

Muuten täytyy olla tyytyväinen kurssiin ja palautteen pohjalta näyttäisi kuulijatkin olleet. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta.

Seuraavassa postauksessa avaan vähän kurssilla esitettyjä kysymyksiä mm. siitä mihin BI-markkinat ovat menossa.


Ps. Seuraava Business Intelligence -työvälinekoulutus on 13.4.2016. Sitä ennen tarjolla myynti- ja markkinointijohtajille suunnattu Asiakkuuksien johtaminen -analytiikan avulla 28.1.2016. Muita Louhian järjestämiä kursseja löydät sivuiltamme: http://www.louhia.fi/tuotteet/koulutukset Tervetuloa mukaan!

One comment on “Palautetta Business Intelligence -koulutuksesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.