Raportteja isolla rahalla

Kuten kaikki blogimme lukijat tietävät, niin nykään on kaikenlaista härpäkettä tehdä raportteja. Pian niitä varmaan saadaan hologrammeina, joita voi tökkiä ilmassa.

Raportteihin liittyen eräs jättipankki julkaisi artikkelin ”JPMorgan’s complete guide to everything going on in global markets right now”, joka sisältää todella paljon graafista raportointia.

Siinä on varmasti dollareita palanut, kun käytettävyyttä, värejä ja ulkoasua mietitty. Tsekkaa ja tutustu raporttiin seuraavan linkin kautta..  

Linkki raporttiin.

Itse kiinnitin huomiota kolmeen asiaan. Ensimmäinen asia on hillityt värit, jotka tekevät luotettavaa mielikuvaa sisällöstä. Toinen asia on hyvin yksinkertaisten graafien käyttö. Ei kikkailua. Kolmas asia on, että raportteja on helppo lukea. Jopa maallikko ymmärtää mitä osassa niistä kerrotaan.

Parhaat raportit syntyvätkin yksinkertaisista elementeistä, joita on helppo ymmärtää. Paraskaan ohjelmisto ei auta jos ei ole ”silmää” kauneudelle raportoinnissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.