Louhia DataLab: Osakeindeksien hajauttaminen, osa 1

Alustus – uudet Louhia DataLab artikkelit

Vuosien varrella olemme kirjoittaneet paljon erilaisista tiedolla johtamisen aihepiireistä, mutta varsin vähän datan analysoinnista ja tulosten tulkinnasta, joka on kuitenkin olennainen osa jokapäiväistä tekemistämme. Koska lähes kaikki tämän osa-alueen tekeminen tapahtuu asiakasprojekteissa ja niiden sisältö on luottamuksellista, ei siitä jää paljon kerrottavaa tälle palstalle.

Onneksi maailmassa on paljon avointakin dataa, jota analysoida. Päätimmekin kirjoittaa avoimeen dataan perustuvia artikkeleita, joissa keskitytään datan analysointiin, visualisointiin ja tulosten tulkintaan.

Ensimmäinen osa tätä on kolmiosainen artikkelisarja osakeindeksien hajauttamisesta.

Lue täältä ensimmäinen osa:  Osakeindeksien hajauttaminen, osa 1

ps. artikkeliehdotuksia saa laitella tulemaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.