Data Intelligence Mission

Data-analytiikka ja avoin data -koulutus yrityksille


Paikka: Tampereen yliopisto, Linna (Kalevantie 5, 33100 Tampere)
Aika: Keskiviikko 13.12.2017

Hinta: Koulutuksen arvo on 700 euroa, johon yritys voi hakea de minimis -tukea 6Aika avoin data -projektilta. Yritykselle ei jää tuen myöntämisen jälkeen kustannuksia koulutuksesta. Rajoitettu osallistujamäärä.

 

Digitalisaatiopolku

Asiantuntevaa askellusta digitalisaatioon

Datan hyödyntäminen digitalisaatiossa on noussut keskiöön. Prosessien digitalisointi kuluttaa dataa ja uudet prosessit tuottavat uutta dataa, jota analysoimalla voidaan saavuttaa merkittäviä liiketoimintahyötyjä.

Koneoppimisen ja tekoälyn perusteet

Koulutus: Tekoäly tutuksi

Koulutuksen sisältö lyhyesti

Koulutuksesta on 1 ja 2 päivän versiot. Soveltuu kaikille.

Konsultointi, sparraus

Tiedolla johtaminen

Tiedolla johtamisen konsultoinnissa autamme asiakkaita pääsemään eteenpäin digitalisaatiossa ja datan hyödyntämisessä digitalisaation tukena. Muutamia esimerkkitoimeksiantoja.

Louhia AI-Framework

Kiinnostaako tekoälyn hyödyntäminen?

Alkuun pääsy voi olla haastavaa, mutta ei mahdotonta.

Meidän AI-Framework palvelun avulla pääset ketterästi liikkeelle eri lähtötilanteista. Toiset tarvitsevat aluksi koulutusta, toiset AI-työpajan määritellääkseen sopivan liiketoimintahaasteen ja eräät pääsevät heti kehitysprojektiin kiinni. Mikä on teidän tilanteenne?

Suur-Savon Sähkö

”Tiedon älykkäämpi hallinta ja jalostaminen omien toimintaprosessien tehostamiseksi, ja uusien palvelutuotteiden kehittämiseksi asiakkaillemme, on Suur-Savon Sähkö …”

Blogi

Data-analytiikan ja avoimen datan koulutusta Tampereella 13.12.2017

Järjestämme yhteistyössä Tampereen kaupungin 6Aika avoin data -hankkeen kanssa Data-analytiikka liiketoiminnassa -koulutuksen yrityksille. Aika:...

28.11.2017 |

Palvelumme

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.