Data Intelligence Mission

Louhia AI-Framework

Kiinnostaako tekoäly ja datan jalostaminen liiketoiminnan tueksi?

Olemme konseptoineet kokonaisuuden, jonka avulla on helppo päästä alkuun koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntämisessä liiketoiminnassa.

Käy tsekkaamassa ja ole yhteyksissä!

Tiedolla johtamisen kumppani

Restel

Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys Restel aloitti yhteistyön Louhian kanssa pystyäkseen panostamaan entistä enemmän tiedolla johtamiseen.

Töitä tarjolla

Senior Data Scientist

Etsimme Helsingin toimipisteeseemme ”Senior Data Scientist, AI-kehittäjä” -rooliin henkilöä mielenkiintoisiin tehtäviin. Toimenkuvaasi kuuluvat asiakasprojektit ja Louhia AI-frameworkin kehittäminen.

KOULUTUS: Machine Learning ja tekoälyn perusteet

Kurssilla esitellään erilaisia tekoäly- ja koneoppimisratkaisuja ja niiden taustalla olevaa teoriaa. Lisäksi opetellaan itse tekemään  yksinkertaisia koneoppimismalleja.  Liiketoimintajohdolle pidämme myös puolenpäivän tietoiskuja aiheesta, jolloin mallinnusvaihe jää heiltä pois.

Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, joilla ei ole aiempaa taustaa koneoppimisesta tai tilastollisesta mallintamisesta.

Tiedolla johtamisen konsultointia

Tiedolla johtaminen on ajankohtainen asia yritysjohdon agendalla. Puhetta mm. tekoälystä ja IoT:sta riittää, mutta perusraportointikin voi olla kuralla. Miten edetä? Palvelumme auttaa selvittämään teille parhaan etenemismallin.

Artikkelit

Auton myyntihinnan ennustaminen

27.3.2017 Auton myyntihinnan arviointiin on useita mahdollisuuksia. Yksinkertaisinta lienee käydä katsomassa mitä vastaavilla ominaisuuksilla varustetut …

Blogi

Kakasta ei saa timanttia, vaikka miten puristaa

Monessa organisaatiossa ollaan tunnistettu se tosiasia, että ilman datan parempaa käyttöastetta ja koneoppimisen/tekoälyn tuomien...

04.10.2017 |

Palvelumme

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.