Data Intelligence Mission

Louhia AI-Framework

Kiinnostaako tekoälyn hyödyntäminen?

Alkuun pääsy voi olla haastavaa, mutta ei mahdotonta.

Meidän AI-Framework palvelun avulla pääset ketterästi liikkeelle eri lähtötilanteista. Toiset tarvitsevat aluksi koulutusta, toiset AI-työpajan määritellääkseen sopivan liiketoimintahaasteen ja eräät pääsevät heti kehitysprojektiin kiinni. Mikä on teidän tilanteenne?

Digitalisaatiopolku

Asiantuntevaa askellusta digitalisaatioon

Datan hyödyntäminen digitalisaatiossa on noussut keskiöön. Prosessien digitalisointi kuluttaa dataa ja uudet prosessit tuottavat uutta dataa, jota analysoimalla voidaan saavuttaa merkittäviä liiketoimintahyötyjä.

Koneoppimisen ja tekoälyn perusteet

Koulutus: Tekoäly tutuksi

Koulutuksen sisältö lyhyesti

Koulutuksesta on 1 ja 2 päivän versiot. Soveltuu kaikille.

Konsultointi, sparraus

Tiedolla johtaminen

Tiedolla johtamisen konsultoinnissa autamme asiakkaita pääsemään eteenpäin digitalisaatiossa ja datan hyödyntämisessä digitalisaation tukena. Muutamia esimerkkitoimeksiantoja.

Nosto blogista

Deep Learning, mitä se on?

”Deep learning”- termiin törmää nykyisin monessa yhteydessä, esimerkiksi lukiessaan kagglen kilpailujen tuloksia tai alan kirjoituksia (machine learning). Google Trendsistä tarkastettuna ”deep learning” tai tuttavallisemmin syväoppiminen on alettu hypettämään 2012 vuoden lopusta lähtien ja termin viljeleminen internetissä on ollut liki eksponentiaalisessa nousukiidossa.

Mistä oikein on kyse?

Suur-Savon Sähkö

”Tiedon älykkäämpi hallinta ja jalostaminen omien toimintaprosessien tehostamiseksi, ja uusien palvelutuotteiden kehittämiseksi asiakkaillemme, on Suur-Savon Sähkö …”

Blogi

Välitön liiketoimintahyöty vai organisaation oppiminen?

Kun olemme tehnyt data Science / machine learning -ratkaisuja asiakkaille, saadaan niistä usein kaksi...

16.11.2017 |

Palvelumme

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.