"Louhian asiantuntijoiden tekemisestä huokuu realismi ja kokemus."

Kehitysjohtaja Osmo Kurki, Keskisuomalainen Oyj

Konsultointi & Analytiikka

Johdon konsultoinnissa autamme asiakkaitamme tiedolla johtamisen ja analytiikkastrategioiden rakentamisessa, teemme esiselvityksiä ja auditointeja, valmennamme ja koulutamme, sparrailemme arkkitehtuuriasioissa ja vedämme läpi teknologia- ja toimittajakilpailutuksia.

Analytiikassa kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa jalostamalla ja hyödyntämällä dataa tehokkaasti. Erikoisalaamme ovat edistyneen analytiikan ratkaisut (machine learning,  AI) ja tietovarastojen sekä raportoinnin toteutus.

Teknologioissa olemme painottuneet Microsoftin tarjontaan (Azure, SQL Server, PowerBI, yms.) ja analytiikassa R, Python, RapidMiner ja Azure ML.

Koulutukset 2017


Alhaalta tai kurssin nimeä klikkaamalla saat tarkemmat kuvaukset. Muista tarkistaa päivämäärät, kun ilmoittaudut. Jos mikään kursseista ei sisällöltään tai ajankohdaltaan sovi, niin kysy juuri teille räätälöityä kurssia.

DataLab

Analytiikka, AI

Koneoppiminen, tekoäly ja ohjelmistorobotiikka yleistyvät nopeasti. Louhialla on vuosien kokemus konkreettisten projektien ja ratkaisujen läpiviennistä näillä osa-alueilla. Lue lisää mitä olemme tehneet.

Radar

Tiedolla johtaminen

Tiedolla johtaminen on yksi ajankohtaisimpia asioita yritysjohdon agendalla. Tietomäärien ja laskentatehojen kasvu ovat luoneet alustaa tekoälyratkaisuille, joita edistyneimmät yritykset jo hyödyntävät. Monessa yrityksessä …

Uusi kurssi: Machine Learning ja tekoälyn perusteet

Machine Learning & AI

Machine Learning ja tekoälyratkaisut yleistyvät nopealla vauhdilla. Niiden avulla esimerkiksi tehostetaan liiketoimintaprosesseja, optimoidaan tuotantoa ja päätöksentekoa sekä ennustetaan erilaisia tulevaisuusskenaarioita. Kyseessä ei ole enää hype, sillä jokainen meistä jo käyttää kuluttajan roolissa ratkaisuja, joita älykkäät algoritmit pyörittävät. Tämän kurssin tarkoituksena on esitellä erilaisia Machine Learning ja tekoälyratkaisuja, niiden taustalla olevaa teoriaa ylätasolla sekä oppia itse tekemään ennustemalleja Machine Learning algoritmeilla.

Kilpailuttaja

Analytiikkahankinnat

Oletteko uusimassa raportointivälineitä tai tietovarastoa? Oletko varma, että hankit oikeat softat ja tekijät? Ja vielä sopivalla hinnalla? Ole yhteydessä, sillä meillä on paljon valmista tietoa ja materiaalia hankintoihin liittyen.

BI-ratkaisut

Azure DW, PowerBI

Tietovarastot ja raportointi ovat edelleen yrityksen data-perusteisen päätöksenteon kivijalka. Molemmat ovat myös hyvää vauhtia siirtymässä pilviratkaisuksi, kuten muutkin järjestelmät. Tiedätkö miten edetä onnistuneesti?

3 päivän kurssiputki

R-ohjelma haltuun!

R-ohjelman (lyhyesti R) suosio on noussut jo usean vuoden ajan liiketoiminnan analytiikan ja tilastollisen mallintamisen työkaluna. R-ohjelma on tällä hetkellä ylivoimaisesti käytetyin ja suosituin työkalu analytiikkamarkkinoilla. R:n lähdekoodi on vapaasti saatavissa GNU-lisenssin alla, joten sen käyttäminen ei vaadi lisenssihankintaa. Voit siis käyttää sitä aivan ilmaiseksi, ja niinhän kaikki tekevätkin. Tällä kurssilla opit käyttämään R:ää ja kehittämään osaamistasi itsenäisesti. 

R-ohjelmisto on data-analytiikon nro 1. työkalu.

Kurssin jälkeen osaat ostaa paremmin

BI-ohjelmistojen vertailu ja hankinta

Koulutuksessa käydään läpi markkinoiden johtavia raportointi- ja tiedon visualisointisovelluksia, kuten QlikView, QlikSense, Tableau, IBM Cognos, Microsoft BI ja Birst. Tutustumme käytännönläheisesti tuotteiden pääpiirteisiin, niiden eroavaisuuksiin ja niiden hinnoitteluun. Päivän aikana opimme arvioimaan tuotteita ja tunnistamaan tärkeimmät kriteerit millä Business Intelligence –tuotteita kannattaa vertailla.

Kahden päivän tehokurssi

Azure ML

Analytiikkaa pilvessä

Microsoftin näkemys edistyneen analytiikan pilvipalvelusta on Azure Machine Learning, josta löytyy ratkaisuja liiketoiminnan ennusteongelmien selättämiseen. Miten se sitten käytännössä toimii?

Sopii kaikille

Data Science

DS-perusteet

BIDW maailma on muuttumassa peruuttamattomasti. Perinteisen raportoinnin rinnalle nousee voimakas tarve tutkia ja analysoida dataa entistä huomattavasti laajemmin. Miten se sitten tehdään?

Asiakastarina, Tiedolla johtaminen Restelissä

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.