"Louhian asiantuntijoiden tekemisestä huokuu realismi ja kokemus."

Kehitysjohtaja Osmo Kurki, Keskisuomalainen Oyj

Tekoäly ja koneoppiminen


Louhia on tehnyt aktiivisesti tekoäly- ja koneoppimisratkaisuja vuodesta 2012 alkaen. Kokonaisuutena meillä on yli kolmekymmentä aitoa alan projektia tehtynä, joten kokemusta on kertynyt laajasti eri osa-alueilta (esim. asiakasanalytiikka, IoT, terveydenhuolto, teollisuus…)

Projekteissa käytämme Louhia AI-Frameworkia etenemismallina. Se sisältää AI-projektien valmistelun, läpiviennin, teknisen ratkaisun ja koulutusta asiakasorganisaatioille.

Tiedolla johtaminen


Tiedolla johtamisen konsultoinnissa autamme asiakkaita pääsemään eteenpäin digitalisaatiossa ja datan hyödyntämisessä digitalisaation tukena. Muutamia esimerkkitoimeksiantoja.

Koulutus: Machine Learning ja tekoälyn perusteet, 2 pv


Kurssilla esitellään erilaisia tekoäly- ja koneoppimisratkaisuja ja niiden taustalla olevaa teoriaa. Lisäksi opetellaan itse tekemään  yksinkertaisia koneoppimismalleja.  Liiketoimintajohdolle pidämme myös puolenpäivän tietoiskuja aiheesta, jolloin mallinnusvaihe jää heiltä pois. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, joilla ei ole aiempaa taustaa koneoppimisesta tai tilastollisesta mallintamisesta.

Apua analytiikka- ja BIDW-hankintoihin


Tiedolla johtamisen ratkaisut (BI, AI, IoT, EDW, Big Data..) ovat investointien kärjessä nyt ja lähivuosina. Niiden hankinta on kuitenkin vaikeampaa kuin koskaan ennen. Tämä johtuu tarjonnan ja vaihtoehtojen määrän rajusta kasvusta viime vuosina, joka on pirstaloinut markkinat.

Palvelumme auttaa teitä selviämään tuossa viidakossa kunnialla.

Asiakastarina, Tiedolla johtaminen Restelissä

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.