"Louhian asiantuntijoiden tekemisestä huokuu realismi ja kokemus."

Kehitysjohtaja Osmo Kurki, Keskisuomalainen Oyj

Tekoäly ja koneoppiminen


Koneoppimiseen ja tekoälyyn liittyviä ratkaisuja olemme tehneet vuodesta 2012 alkaen. Tässä ajassa on kertynyt useita kymmeniä alan projekteja, joissa on koeponnistettu koneoppimisen soveltuvuutta business ongelmien ratkaisuissa.  Asiakaskunta on koostunut eri sektoreiden (terveydenhuolto, teollisuus, rahoitus, jne.) yrityksistä.  Lähestymme projekteja Louhia AI-Frameworkin mukaisesti. Lisäksi pidämme runsaasti koulutuksia liittyen tilastotieteen- ja koneoppimismenetelmien hyödyntämiseen.

Tiedolla johtaminen


Tiedolla johtamisen konsultoinnissa autamme asiakkaita pääsemään eteenpäin digitalisaatiossa ja datan hyödyntämisessä digitalisaation tukena. Muutamia esimerkkitoimeksiantoja.

Koulutus: Tekoäly tutuksi


Koulutuksen sisältö lyhyesti

Koulutuksesta on 1 ja 2 päivän versiot. Soveltuu kaikille.

 

Koulutus

R-ohjelmisto


R-ohjelma (lyhyesti R) on Pythonin ohella suosituin koneoppimisen ja tilastollisen mallintamisen ohjelmisto. Avoimen lähdekoodin tuotteena R ei vaadi lisenssihankintoja …

Konsultointi

Apua hankintoihin


Autamme erilaisten analytiikkaohjelmistojen- ja projektien hankinnoissa, kilpailutuksissa ja vertailuissa.

Asiakastarina, Tiedolla johtaminen Restelissä

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.