AI-Työpaja

Startti koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntämiseen

Työpaja on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat päästä alkuun koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntämisessä. Työpajassa käydään lävitse asiaan liittyviä peruskonsepteja, esimerkkejä, demoja ja teidän valitsemianne liiketoimintaongelmia. Tavoitteena on siis arvioida, että ovatko ratkaistavissa koneoppimisen ja tekoälyn avulla.

Louhia AI-Työpajassa saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin.

Näiden yleisten kysymysten selvittämisen jälkeen on vuorossa kolme demoa erilaisista koneoppimisen ratkaisuista (toimivat AI-ratkaisujen ”aivoina”).

Näiden demojen avulla opitte ymmärtämään, miten koneoppiminen toimii käytännössä ja osaatte pohtia omia business-ongelmia samassa kontekstissa.

Perusteiden läpikäynnin jälkeen siirrymme käsittelemään teidän valitsemianne liiketoimintaongelmia (max 3 kpl).  Keskustelun tuloksena selviää mm.

Työpajan lopputuloksena saatte kirjallisen raportin työpajassa selvitetyistä asioista ja tarvittavista jatkotoimenpiteistä. Materiaalia voi hyödyntää suoraan mahdollisessa POC/Pilotti-vaiheessa työpajan jälkeen.

Investointi

Työpajan hinta on 1 900 eur + ALV (+ matkakulut pk-seudun ulkopuolella). Hinta sisältää:

Tilaaminen ja lisätiedot Juhalta!

Executive Advisor
juha.kostamo@louhia.fi
+358 40 865 4811

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.