Älyä liiketoimintaan

Valjasta analytiikka ja tekoäly liiketoimintahyödyksi

Datan sanotaan olevan uutta öljyä. Eli raaka-ainetta lukuisiin kohteisiin ja hyvään liiketoimintaan. Yhteistä niille on myös, että ne ovat hyödyllisiä vasta jalostettuna käyttökelpoiseen muotoon.

Mikä on yrityksenne datan jalostusaste – vastaako se raakaöljylätäkköä aavikolla vai hienostunutta piilolinssiä? Vastaus kysymykseen voi olla vinkki yrityksenne tulevaisuudesta. Dataa parhaiten hyödyntävät yritykset saavat massiivisen kilpailuedun. Ja me tiedämme miten se tehdään. Louhia Sparraaja auttaa teidät alkuun lyhyillä tietoiskuilla, jotka lisäävät kykyänne hyödyntää analytiikka- ja tekoälyratkaisuja expotentiaalisesti.

sparraajaTietoiskujen sisältö

Data-ohjautuvaksi organisaatioksi kasvaminen (2 h). Tarkoitettu päätöksentekijöille ja liiketoiminnoista vastaaville.

Tekoälyratkaisuista älyä liiketoimintaan (2 h). Tarkoitettu päätöksentekijöille ja liiketoiminnoista vastaaville.

BI- ja analytiikkaohjelmistojen vertailu (2 h). Tarkoitettu analytiikka- ja raportointiohjelmistojen hankinnoista vastaavalle.

Kaikki tietoiskut siis kestävät vain 2 tuntia ja maksavat 390 eur + alv. Pk-seudun ulkopuoliset tietoiskut järjestetään Skype tai Google Hangouts tietoiskuina.

Vähintään 10x liiketoimintahyöty

Kaikki tietoiskut ovat vähintään 10x hintansa arvoisia. Arvokkaan informaation lisäksi saatte konkreettista materiaalia, joka jää käyttöönne tietoiskun jälkeen.

Tilaa yksi tai useampi tietoisku, mikä vain parhaiten sopii teille.  Toimi kuitenkin ajoissa, sillä kalenterit täyttyvät nopeasti. Vielä on mahdollisuuksia löytää aikaa kesäkuulle.

Viestiä voi laittaa osoitteeseen miika.sipila@louhia.fi

Vai olisiko aika lähteä rohkeasti liikkeelle?

robo2

Tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntäminen liiketoiminnassa ei ole enää scifiä tai tulevaisuutta vaan nopeasti yleistyvä keino saavuttaa isoja liiketoimintahyötyjä. Lähes aina kehittäminen alkaa pienellä pilotilla, jossa keskitytään yhteen hyvin yksilöityyn liiketoimintaongelmaan. Mikä se voisi teillä olla?

Tsekkaa täältä mitä me olemme tällä osa-alueella aiemmin tehneet. Mikäli jokin ratkaisu erityisesti jäi kiinnostamaan, niin laita viestiä ja jutellaan tarkemmin.

Millaisia tuloksia voi odottaa?

Lähes aina tulokset ovat asiakkaan kannalta hyviä tai erinomaisia. Ei pelkästään tekoäly/koneoppimismallien vuoksi vaan kaikki asiaan liittyvä dialogi ja ongelman pohtiminen tuottavat jo itsessään lisäarvoa. Okei, on totta ettei kaikista projekteista tule isoja onnistumisia, mutta niistäkin opitaan aina jotain tärkeää (esim. datan keruuta on kehitettävä).

Konkreettiset tulokset ovat yleensä ennustemalleja, jotka on upotettu asiakkaan kulloiseenkin ympäristöön – liiketoimintakäyttäjä ei välttämättä tiedä hyödyntävänsä esim. neuroverkon tuottamia ennusteita. Lisäksi avaamme tulokset kirjalliseen muotoon, jotta ne voi esitellä vaikka toimitusjohtajalle selkokielisenä.

Louhia AI-Pilot – aloittaminen pienellä riskillä

Olemme tuotteistaneet AI-Pilot palvelumme siten, että viemme sen lävitse 2-3 kalenteriviikon aikana. Alkukeskustelujen jälkeen annamme  kiintähintaisen tarjouksen, joka on sidottu onnistumiseen. Eli mikäli datastanne ei irtoa (teko)älyä, niin kannamme riskiä kanssanne. Louhia AI-Pilotin hintataso asettuu 6 000 – 11 000 euron välille.

Se o menox sano Annie Lennox…

Kesäkuuksi on siis vielä mahdollista tilata tietoiskuja ja saada AI-Pilot käyntiin. Älä siis aikaile vaan ole yhteyksissä!

miika2

Miika Sipilä
Executive Advisor
email: miika.sipila@louhia.fi
tel: +358 50 5624 124

PS. Voit heittää viestillä myös chatin kautta tai alla olevalla lomakkeella.

PSS. Tai tsekkaa Machine Learning ja Tekoälyn perusteet kurssi

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.