Älyä liiketoimintaan

Valjasta analytiikka ja tekoäly liiketoimintahyödyksi

Tekoälystä riittää puhetta ja väärinymmäryksiä

Tekoälyn hyödyntämisessä tehdään jatkuvasti läpimurtoja, jotka myös uutisoidaan komeasti. Usein uutiset ”inhimillistävät” tuon AI-koodinpätkän ”ajattelevaksi” systeemiksi, jolloin lööpit syntyvät – ”Tekoäly opetteli tappamaan saadakseen omenan”.  Ja pian politiikot ovatkin jo huolissaan tekoälyn kyvystä kommunikoida ruotsiksi. Tai sitten maalaillaan maailmanloppua, kuten Terminatorissa pääsi käymään. Tai luvataan tekoälyn parantavan kaikki maailman sairaudet. Tai sen löytävän datasta piilevät ”kultahiput”, joilla business saadaan taas kukoistamaan. Tekoälykeskustelussa mopo lähtee helposti keulimaan. Tämän seurauksena odotusarvot saattavat olla kovasti epärealistisia, kun omaa projektia käynnistellään.  

Odotusarvot kohdilleen

Meillä Louhialla on tehty alan projekteja jo useita vuosia. Menestyksellä. Lisäksi olemme kouluttaneet satoja henkilöitä hyödyntämään esim. koneoppimisen menetelmiä. Eli käytännön kokemusta löytyy runsaasti.

Ovatko seuraavat asiat teille nyt ajankohtaisia? 

Mikäli asiat ovat teille kiinnostavia tai ajankohtaisia, niin olehan yhteyksissä. Tavataan ja jutellaan tarkemmin (tähän ei ole vielä omaa tekoälyä 🙂 )

miika2

t. Miika Sipilä
Executive Advisor
email: miika.sipila@louhia.fi
tel: +358 50 5624 124

PS. Voit jättää myös viestin alla olevan lomakkeen kautta

 

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.