Azure Machine Learning

Opi käyttämään Azure Machine Learningia

azuremlEnnustavan analytiikan ohjelmisto-/palvelumarkkinoilla käydään kovaa kilpailua eri tuotteiden välillä. Microsoftin näkemys ennustavan analytiikan pilvipalvelusta on Azure Machine Learning (ML), joka on selainpohjainen ratkaisu liiketoimintaongelmien mallintamiseen ja ennustamiseen. Azure ML mahdollistaa myös suositun R-ohjelman käytön palvelun sisällä osana mallinnuksen prosessiketjua, joka tekee viimeistäänkin Azure ML:stä erittäin monipuolisen työkalun ennustamisen pelikentällä. Koulutuksessa esimerkkiaineistojen analysointi toteutetaan suurilta osin Azure ML:n omilla komponenteilla, mutta käydään läpi myös R-ohjelman hyödyntäminen osana mallinnusprosessia.

Koulutuksen aikana ennustetaan vikaantumista/vikaantumistyyppiä (moniluokkainen vaste: A, B, C, D), sekä ennustetaan myyntiä (aikasarja-analyysi, R-ohjelman hyödyntäminen).

KENELLE

Koulutus on tarkoitettu aloitteleville data-analyytikoille ja vastaaville (ETL- ja raportointikehittäjät), jotka tarvitsevat tai tulevat lähitulevaisuudessa tarvitsemaan ennakoivan analytiikan tuomia mahdollisuuksia. Koulutus soveltuu myös pidemmälle edenneille data-analyytikoille, jotka haluavat tutustua itse työvälineen käyttöön ja ominaisuuksiin (Azure Machine Learning). Koulutus sisältää runsaasti hands-on tekemistä, joten osallistuja voi oman osaamistasonsa mukaan kokeilla erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuita esitettyihin liiketoimintaongelmiin.

ESITIEDOT

Jonkin verran kokemusta raportoinnista ja/tai analytiikasta, sekä aineistojen muokkaamisesta. Koulutuksessa ei tarvita ohjelmointitaitoja.

ESIVALMISTELUT

Kurssilla voidaan käyttää Azure ML free-lisenssiä, jolloin kurssille tulijalla ei välttämättä tarvitse olla muuta kuin Microsoftin tili luotuna. On kuitenkin suositeltavaa, että osallistujalla on luotuna Azure ML ympäristö (Microsoft Account + Microsoft Azure Subscription + Azure ML workspace (Enterprise Grade, ~10e/kk)) ennen koulutusta, jotta koulutuksen esimerkkiprosessit ja aineistot voidaan tallentaa omaan workspaceen, jolloin ne ovat henkilökohtaisessa käytössä myös koulutuksen jälkeen. Tarkemmat ohjeet Azure ML ympäristön luonnista lähetetään osallistujille viim. 7 päivää ennen koulutusta.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Suurin osa koulutuksen ajasta käytetään hands-on-työskentelyyn, tavoitteena on se, että osallistuja pystyy koulutuksen jälkeen soveltamaan saamiansa oppeja ja muodostettuja prosessiketjuja omien liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen (mallinnus ja ennustaminen).

ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ

Yrityskohtaiset kurssit: mika.aho@louhia.fi  ja +358 40 590 6949

15.02.2017 – 16.02.2017 NORTRAIN, OPASTINSILTA 12 F, PASILA, HELSINKI 1 700€ + ALV
29.03.2017 – 30.03.2017 NORTRAIN, OPASTINSILTA 12 F, PASILA, HELSINKI 1 700€ + ALV
09.05.2017 – 10.05.2017 NORTRAIN, OPASTINSILTA 12 F, PASILA, HELSINKI 1 700€ + ALV

Voit kysyä myös teille räätälöityä koulutusta (juha.kostamo@louhia.fi)


KOULUTTAJA

lasse-smallLasse Liukkosella (FM, matematiikka ja tilastotiede) on laajasti kokemusta eri analytiikkaohjelmistojen soveltamisesta käytännössä.

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.