Data Sciencen perusteet

Datan käsittelyn ja analysoinnin perusteet

aiBusiness Intelligence ja tietovarastoinnin maailma on muuttumassa peruuttamattomasti. Perinteisen ja sinänsä yhä tarpeellisen raportoinnin rinnalle nousee voimakas tarve tutkia ja analysoida dataa entistä huomattavasti laajemmin. Yritykset palkkaavat nyt Data Scientistejä, joiden tehtävänä on hakea uutta hyötyä liiketoiminnalle tekemällä koeasetelmia ja ennustemalleja. Tiedoista puristetaan irti aivan uudenlaisia näkemyksiä.

Nyt on aika tutustua tähän uuteen alueeseen. On ymmärrettävä kausaliteetti ja korrelaatio. On opittava hakemaan dataa avoimista lähteistä. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia datan käsittelyä ja tehokasta analysointia. Kurssin käytyään osallistuja osaa lähestyä business ongelmia Data Scientistin silmin. Kurssilla käytetään ohjelmistoina Exceliä, RapidMineria ja R:ää.

Kurssin rakenne ja sisältö

Kurssilla käytetään useita datasettejä eri liiketoiminta-alueilta (esim. asiakas- ja teollisuusdataa).

Esitiedot

Ei erityisiä esitietovaatimuksia.

Ilmoittaudu kurssille

Yrityskohtaiset kurssit: mika.aho@louhia.fi  ja +358 40 590 6949

01.02.2017 PAASITORNI, PAASIVUORENKATU 5, HELSINKI 900 € + ALV
22.03.2017 PAASITORNI, PAASIVUORENKATU 5, HELSINKI 900 € + ALV
03.05.2017 PAASITORNI, PAASIVUORENKATU 5, HELSINKI 900 € + ALV

Voit kysyä myös räätälöityä kurssia (juha.kostamo@louhia.fi)


olliOlli Leppänen (FM, tilastotiede) on tilastoguru, joka omaa laajan kokemuksen useista eri datan käsittely- ja mallinnusohjelmistoista. Pääasiallisena  datan murskaustyökaluna käytössä on ollut R jo usean vuoden ajan.

Jatkokurssiksi sopi Machine Learning ja tekoälyn perusteet

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.