Digiloikan esiselvitys

Haluatko nostaa organisaatiosi digitalisaatioastetta ja kehittää dataan sekä analytiikkaan liittyviä uusia palveluita?


Voimme auttaa. Siinä missä datastrategia-palvelussamme mennään enemmän konepellin alle, on Digiloikan esiselvitys liiketoimintalähtöisempi lähestymistapa digitalisaatioasteen nostamiseen. Digiloikan esiselvityksessä autamme myös asiakasta vastaanottamaan uuden teknologian tuomia mahdollisuuksia valmennuksen keinoin.

Tyypillinen lähtötilanne on ennen digiloikan esiselvitystä on:

Digiloikan esiselvityksen avulla Louhia tuo asiakkaalle ulkopuolisen näkemyksen ja kokemuksen tiedolla johtamisen, analytiikan ja digitalisoinnin mahdollisuuksista. Työpajoissa autamme asiakasta tunnistamaan uusia liiketoiminnan kehitysmahdollisuuksia monipuolisten harjoitusten kautta.

Palvelun lopputuloksena on konkreettinen ehdotus asiakkaan tilanteeseen soveltuvasta hallitusta etenemisestä alustavine kustannusarvioineen. Tämän avulla asiakas pystyy kiteyttämään ja jäsentämään oman digitaalisen kehityspolkunsa.

Digiloikan esiselvityksen läpivienti

Projektin läpivienti on verrattain nopeaa ja ei sido henkilöstöänne liian pitkäksi aikaa. Meillä on tarjota valmiit ja koestetut työkalut, menetelmät ja tehokkaat työpajarungot digiloikan esiselvitysprojektin onnistuneeseen läpivientiin.


Työpajat

1 – Digitalisaatio liiketoiminnan mahdollistajana

Sopivasti teoriaa ja käytännön esimerkkejä digitalisaation hyödyntämisestä, tiedolla johtamisesta, analytiikasta, tekoälystä, koneoppimisesta sekä tietovarastoinnin uusista tuulista.

2 – Tietotarpeet ja digitalisoinnin paikat

Työpajassa tunnistetaan, täsmennetään ja visualisoidaan tietotarpeita. Samoin tunnistetaan alustavia digitalisoinnin paikkoja, kerätään erilaisia business case -aihioita sekä kehitysideoita ja priorisoidaan näitä yhdessä.

3 – IT kehityksen mahdollistajana

Syventävät keskustelut tietohallinnon kanssa nykytilasta, teknologialinjauksista, datasta ja tiedon hallintamalleista.

Tuotokset

Palvelun lopputuotoksena on Digiloikan askelmerkit -loppuraportti, jossa kuvataan:

Palvelun hyödyt asiakkaalle


Kiinnostuitko?

Mikäli digiloikan ottaminen on organisaatiossasi ajankohtaista niin olehan yhteyksissä, niin lähettelen sinulle tarkemman esitteen.

t. Juha

Executive Advisor
juha.kostamo@louhia.fi
+358 40 865 4811

PS. Voit jättää myös viestin alla olevan lomakkeen kautta

Louhian Datastrategia-palvelu

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.