Digitalisaatiopolku

Asiantuntevaa askellusta digitalisaatioon

Datan hyödyntäminen digitalisaatiossa on noussut keskiöön. Prosessien digitalisointi kuluttaa dataa ja uudet prosessit tuottavat uutta dataa, jota analysoimalla voidaan saavuttaa merkittäviä liiketoimintahyötyjä. Vauhdilla digitalisoituva maailma muuttaa väistämättä kilpailukenttää.

Koneoppiminen ja tekoäly tarjoavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä tukevat kasvua ja kannattavuutta. Rutiinitöitä virtaviivaistetaan ja ohjelmistorobotteja hyödynnetään työvaiheissa. Datan laadun merkitys sekä miten dataa hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisen välineenä kasvaa.

Entistä merkittävämpää on myös se, miten olemassa oleva data on käytettävissä ja käsiteltävissä helposti ymmärrettävässä visuaalisessa muodossa päätöksenteon, toiminnan ohjauksen tai uusien liiketoimintamallien tukena.

Katso kuinka Louhia ja Cinia voivat auttaa sinua digitalisaatiossa!

Miten ja mistä aloittaa?

Digitalisaatiosta puhutaan kaikkialla ja alan sisällä siihen liittyy paljon hypeä. Oman työn ja toiminnan ohella yrityksen voi olla hankala miettiä mistä aloittaa. Toisaalta myös oma aika ja osaaminen voivat olla ”kortilla”.

Cinia ja Louhia yhdessä auttavat hahmottamaan liiketoimintasi lähtökohdat sekä konkreettisen etenemisen kasvun, kannattavuuden ja tuottavuuden polulle, hallitusti ja ketterästi.

Asiakkaan tahtotilasta nopeaan toteutukseen

Cinialla ja Louhialla on ammattitaito ja syvä ymmärrys uusista teknologioista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Toteutamme ratkaisut perustuen avoimin lähdekoodeihin, jolloin toteutukset skaalautuvat pitkälle tulevaisuuteen etkä jää niin kutsuttuun toimittajaloukkuun.

Kokemuksemme kartuttamana olemme luoneet valmiita prosesseja, jotka nopeuttavat ja helpottavat liikkeelle lähtöä. Hyvän yhteistyömme ansiosta voimme tarjota palvelut sujuvasti ammattitaidolla ja asioinnin helppoudella, onko tarpeesi sitten data-analytiikasta tai palvelumuotoilusta lähtöisin.

Etenemisvaihtoehtoja

Hyvä huomioda transformaatiossa

Miten Cinia ja Louhia auttavat sinua

Olemme olleet auttamassa asiakkaitamme jo useissa eri hankkeissa. Cinialla on vuosien kokemus digitaalisten liiketoimintaratkaisujen palvelumuotoilusta sekä pilvipalveluista. Louhia puolestaan on analytiikan ja koneoppimisen ehdotonta huippua. Kerromme mielellämme toteutuksistamme lisää!

Ole yhteydessä ja keskustellaan miten voimme auttaa sinua ja organisaatiotasi digitalisaatiopolulla etenemisessä.

juha144Juha Kostamo
Executive Advisor
+358 40 865 4811
juha.kostamo@louhia.fi

 

 

 

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.