Liiketoiminnan suunnittelu

UUSI KURSSI: Strategian toimeenpanosta liiketoiminnan suunnitteluun

Olisiko aika miettiä vaihtoehtoja perinteisellä budjetoinnilla johtamiseen?

Näin budjetointikauden alla lienee hyvä kyseenalaistaa jokavuotista rituaalia. Tiesitkö, että Suomessa vähintäänkin 100 000 ihmistä käyttää vuosittain yhden kuukauden työpanoksen budjetointiin? On arvioitu 1000 hengen yrityksessä budjetoinnin maksavan vuosittain 750 000 euroa. Voisiko tämän ajan ja rahan hyödyntää jollain tapaa tehokkaammin?

Niin ikään strategian toimeenpanoa pidetään erittäin tärkeänä, mutta kyseisellä alueella suomalaisten yritysten nykyvalmius on heikko. Monet yritykset haluavat myös parantaa reagointinopeuttaan markkinoiden muutoksiin ja toimialojen nopeutuneeseen sykliin. Tämä ei onnistu perinteisellä vuosibudjetoinnilla.

Usein myös strategian mittaaminen koetaan hankalaksi ja oikeiden mittareiden löytäminen haasteelliseksi.

Suunnittelu

Voisiko asioita tehdä toisinkin?

Koulutuksemme tarjoaa vaihtoehtoja perinteisellä budjetoinnilla johtamiseen. Osallistavalla ja keskustelevalla kurssilla referoidaan laajasti parhaiden käytäntöjen mukaisia toteutuksia sekä kerrotaan mikä on moderni tapa toteuttaa tänään ennustamisen, suunnittelun ja mittaamisen ratkaisut. Koulutus ohjaa ajattelemaan asioita uudella tavalla, kertoo parhaita käytäntöjä sekä suosituksia ja referoi suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden liiketoiminnan kehityshankkeissa tehtyjä ratkaisuja.

Koulutus jakaantuu kahteen päivään.

Ensimmäisenä päivä on teoriapainotteisempi, jota kevennetään aiheisiin sopivilla harjoituksilla. Lähdemme liikkeelle strategian määrittelystä, pohdimme KPI-mittareita ja päädymme toimintasuunnitelman luomiseen sekä keinoihin kommunikoida ja seurata strategiaa. Taktisella tasolla puhumme enemmän ennustamisesta ja ajuripohjaisesta suunnittelusta. Operatiivisella tasolla puolestaan annamme käytännönläheisiä esimerkkejä esimerkiksi myynnin, HR:n tai kulujen suunnittelemisesta ja ulkoisten tietolähteiden hyödyntämisestä S&OP-prosessissa.

Toinen päivä on käytännönläheinen. Kerromme lukuisten demojen ja esimerkkien kautta, miten modernit tietojärjestelmät tukevat liiketoiminnan johtamista ja toimivat päätöksenteon tukena. Kerromme myös vinkkejä suunnittelutuotteiden sekä -toimittajien kilpailuttamiseen.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta.

Ari Hovi Oy, 29.-30.11.2016, lue tarkempi päiväohjelma ilmoittaudu täältä.


Yrityskohtainen kurssi?

Mikäli haluat teille räätälöidyn ja yrityskohtaisen kurssin, niin ole yhteydessä Mikaan.

Mika Aho (mika.aho@louhia.fi, 040 590 6949)

Mikä Business Intelligence –tuote on paras?

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.