Louhia AI-Framework

Konsepti nopeaan koneoppimiseen ja AI-kehitykseen


Louhia AI-Framework on kokonaisvaltainen konsepti tekoälyratkaisujen ketterään ja nopeaan kehitykseen. Se sisältää kolme osa-aluetta eri vaiheisiin.

1) Liiketoimintaongelmien identifiointi eli mitä asioita halutaan ratkaista tekoälyn ja koneoppimisen keinoin. Nämä voivat liittyä esimerkiksi toiminnan tehostamiseen ohjelmistorobotiikan avulla, asiakasanalytiikkaan (poistuman torjunta, lisämyynti, jne), IoT laitteiden vikaantumiseen, jne. Olennaista on, että ratkaistava asia on liiketoiminnallisesti merkittävä.

2) Tekoälyratkaisujen kehitystyö ja käyttöönotto. Tässä vaiheessa käytämme Louhia AI-Corea, joka sisältää valmiit moduulit datan käsittelyyn ja merkittävään osaan erilaisista ennuste- ja segmentointitapauksista. Tästä lisää myöhemmin.

3) Konsultointi, valmennus ja neuvonta liittyen tekoälyn kehittämiseen. Useimmat organisaatiot eivät vielä tiedä, että mitä liikkeelle lähteminen vaatii, jolloin sparraus ja neuvonta on paikallaan. Valmennuksia ja koulutuksia järjestämme myös koneoppimismenetelmien käytöstä ja hyödyntämisestä.

Alla oleva kuva tiivistää AI-Frameworkin sisällön.

AIFM


Millaisia liiketoimintaongelmia tekoälyn avulla voi ratkaista?

Tekoälyn avulla on helpointa ratkaista sellaisia liiketoimintaongelmia, joissa on selkeästi määritelty päämäärä (esim. kampanjan kohdentaminen, datan laadun tarkkailu tai vikaantumisen ennustaminen lokien perusteella) sekä riittävästi ko. ongelmaa kohden kerättyä dataa.

Louhia AI-Framework on nimensä mukaisesti kehikko, joka taipuu laajalla skaalalla erilaisten liiketoimintaongelmien ratkaisuun tekoälyn/koneoppimisen keinoin. Tärkein elementti on tuoda ratkaisuun oikeanlaista dataa, joita algoritmit voivat möyhiä ja tuottaa tuloksia.

Alla joitakin esimerkkejä, joissa olemme soveltaneet AI-Frameworkia.

 • Autojen hintojen ennustaminen
 • Tieliikennesään ennustaminen avoimella datalla
 • Ennustemalli potilaiden päätymisestä pitkäaikaishoitoon
 • Soittoajankohtien ennustaminen puhelinmyynnissä
 • Useiden mediajulkaisujen menekin ennustaminen
 • Kuntien erikoissairaanhoitoon liittyvien kustannusten ennustaminen
 • Lääkkeiden menekin ennustaminen
 • Asiakaspoistuman ennustaminen
 • Tarjousten hintaoptimointi (yksilölliset hinnat)
 • Vikaantumisen ennakointi
 • Asiakassegmentointi
 • Tilauskannan realisoitumisen ennustaminen

Voit aina kysyä meiltä lisätietoa näistä ja muista ratkaisuistamme.


Louhia AI-Core

AI-Core on edellä mainitun frameworkin tekninen ydin. Se mahdollistaa, koneoppimismallien nopean ja ketterän kehityksen – minimoiden virhealttiin koodaustyön. Tässä eräitä perustietoja AI-Coresta.

AI-Dataflow

AICore

Mitä hyötyä on AI-Coresta?


Kertaus AI-Framework

Kyseessä on kokonaisvaltainen konsepi tekoälyratkaisujen kehittämiseen, sisältäen neuvontaa, valmennusta, sparrausta, määrittelyä, suunnittelua ja tekoälyprojektien toteutukseen ketterästi sekä kustannustehokkaasti.

AIFM


Mikäli kiinnostuit, niin olehan yhteyksissä!

sipilakk

PS. Voit jättää myös viestin alla olevan lomakkeen kautta

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.