Louhia Kilpailuttaja

Viisaat päätökset perustuvat osaamiseen


Mikä on paras analytiikkaohjelmisto? 

Tiedolla johtamisen ratkaisut (BI, AI, IoT, EDW, Big Data..) ovat investointien kärjessä nyt ja lähivuosina. Niiden hankinta on kuitenkin vaikeampaa kuin koskaan ennen. Tämä johtuu tarjonnan ja vaihtoehtojen määrän nopeasta kasvusta viime vuosina, joka on pirstaloinut markkinat.

Nyt on esimerkiksi mahdollisuus valita analytiikkaohjelmisto pilvestä, perinteisesti, muistinvaraisena, relaatiokantapohjaisena, hybridinä, Hadoop-tuella, R-integraatiolla, jne. Lisäksi tulee huomioida käyttäjien tarpeet. Osa tarvitsee ketterän analytiikkaohjelmiston, kun taas koko yrityksen tasolla tarvitaan keskitetty ja hyvin ylläpidettävä ratkaisu. Nämä vaatimukset eivät useinkaan satu saman ohjelmiston vahvuuksiin.

Mistä löytää kumppani projektiin?

Usein tarvitaan myös kumppania auttamaan esim. tietovarastojen, raportoinnin tai analytiikan toteutuksessa. Valinta ei ole helppoa, koska myyntikäynnillä kaikki vakuuttavat osaavansa kaiken, olevansa luotettavia, mukavia, aikatauluissa pysyviä, jne. Otapa siitä selvää sitten. Tosiasiassa tahtotilana on vain löytää kumppani, joka pystyy viemään projektin luotettavasti ja kustannustehokkaasti lävitse.

Me autamme löytämään ohjelmistot ja kumppanit 

Vuosien varrella lukuisat yritykset ja organisaatioit ovat löytäneet sopivat ohjelmistot, teknologiat ja konsultointikumppanit avullamme.

Viisi kohtaa, joissa voimme olla avuksi

1. Kilpailutuksen järjestämisessä (sparrausta tai avaimet käteen ratkaisuna)
2. Projektitoimittajien ja yksittäisten henkilöiden valinnassa
3. BI- ja analytiikkaohjelmistojen puolueettomassa vertailussa
4. ETL-ohjelmistojen puolueettomassa vertailussa
5. Investointikustannusten (TCO) laskennassa

Mainottakoon että palvelun konsulteilla on vähintään 10 vuoden omakohtainen kokemus tiedolla johtamisen ratkaisuista ja projekteista. Osaamme siis työmme.

Hyötyjä 

Laita viestiä ja kerromme tarkemmin palvelun sisällöstä ja referenssiprojekteista.


Juha_kuva 1

Ole yhteydessä ja katsotaan miten voimme auttaa.

Ystävällisin terveisin,
Executive Advisor & Partner
Juha Kostamo
p. 040 865 4811
juha.kostamo@louhia.fi

Esimerkki BIDW kilpailutuksesta

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.