Python for Data Science

Datan käsittely ja koneoppimisen perusteet

Tekniikka kehittyy, ja uusia työkaluja ja ratkaisuja on jatkuvasti saatavilla. Visuaalisten käyttöliittymien taakse kätkeytyy yleensä rajallinen määrä logiikkaa, mutta ohjelmoinnin osaaminen antaa sinulle vapaat kädet toteuttaa toiveesi!

Ennakkoluulottomille tekijöille skriptipohjaiset työkalut tarjoavat käytännössä rajattomat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan ja tehostaa myös muiden työtä. Tässä koulutuksessa tutustutaan Python-ohjelmointiympäristöön ja sen käyttöön datan käsittelyssä ja analysoinnissa. Python on matalankynnyksen ohjelmointikieli, jolla näkee tuloksia nopeasti. Opiskelu tapahtuu pääasiassa käytännön harjoitusten muodossa, mutta aikaisempi kokemus ei ole tarpeen.

 

 

 

 


Koulutuspäivät:

KENELLE

Koulutus sopii kenelle tahansa, joka ei lähtökohtaisesti vieroksu komentorivipohjaista työskentelyä.
Erityisesti koulutus sopii niille, joilla on motivaatio oppia hallitsemaan dataa tehokkaasti.

KURSSIN RAKENNE JA SISÄLTÖ

Ensimmäisen päivän sisältö

Mikä Python on ja mitä sillä voi tehdä?

Toisen päivän sisältö

Mallintaminen & koneoppimisen perusteita

Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät ohjelmointitaitojen hyödyllisyyden ja ohjelmoinnin logiikkaa. Lisäksi osallistujat oppivat toteuttamaan mm. datan käsittelyä ja ennustavaa analytiikkaa ohjelmoiden ja tietenkin hyödyntämään Pythonia moninaisissa tilanteissa.

HINTA

Koulutuksen kesto, 2 päivää 1 080 € + ALV

Hinta sisältää kahvit ja lounaat. Il­moit­tau­tu­mi­nen on si­to­va. Mi­kä­li ta­pah­tu­maan il­moit­tau­tu­nut hen­ki­lö on es­ty­nyt osal­lis­tu­mas­ta, osal­lis­tu­jan voi vaih­taa il­moit­ta­mal­la siitä jär­jes­tä­jäl­le.

Alle viik­koa ennen ta­pah­tu­man päi­vä­mää­rää teh­dyis­tä pe­ruu­tuk­sis­ta pe­rim­me 50 % osal­lis­tu­mis­mak­sus­ta. Mi­kä­li il­moit­tau­tu­mis­ta ei pe­ru­ta ol­len­kaan tai se pe­ru­taan ta­pah­tu­ma­päi­vä­nä, pe­rim­me osal­lis­tu­mis­mak­sun ko­ko­nai­suu­des­saan.

ILMOITTAUTUMINEN

Sähköpostilla tia.rautio@louhia.fi tai puhelimella +358 40 594 0069.
Oma tietokone mukaan. Kurssilla käytetään Python koodien suorittamiseen Spyder-ohjelmaa (Anaconda-paketti). Saat asennusohjeet sähköpostitse ennen koulutuksen aloitusta.

YRITYSKOHTAISET KURSSIT

Ota yhteyttä Mikaan ja pyydä kurssiesite hintoineen eri vaihtoehdoista.

mika.laukkanen@louhia.fi  +358 40 845 8432


Kurssin vetää Lasse Liukkonen

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.