Tietoiskut

Tiedolla johtamisen ja analytiikan tietoiskut


Data-ohjautuvaksi organisaatioksi kasvaminen

Tietoiskussa käydään lävitse tiedolla johtamisen kontekstia laajasti. Erityisesti keskitytään siihen millaisia vaiheita ja kyvykkyyksiä tarvitaan, jotta dataa voidaan hyödyntää tehokkaammin liiketoiminnan seurannassa, kehittämisessä ja ennustamisessa.

Tietoiskun kehikkona toimii Louhia Radar -palvelun sisältö, joka sopii parhaiten tilanteeseen, jossa ollaan ”isossa kuvassa” miettimässä tiedolla johtamisen tiekarttaa ja kehittämistä.

Tekoälyratkaisuista älyä liiketoimintaan

Tietoiskussa kerrotaan miten tekoälyratkaisuja käytetään nyt ja tulevaisuudessa liiketoiminnan kehittämisessä. Lisäksi paneudumme matkalla vastaan tuleviin sudenkuoppiin ja ja miten eräät yritykset ovat onnistuneet tekoälyn hyödyntämisessä.

Lopuksi kurkataan konepellin alle, eli näytetään demoamalla miten tekoälyn älykkyys toteutetaan oikeasti (koneoppiminen). Vaikka tämän taidon konkreettinen käyttö on tarpeetonta liiketoiminnan ihmisille, niin ko. konseptin ymmärtäminen on erittäin tärkeää, koska se valaisee laajasti millaisiin tarkoituksiin tekoälyä voi hyödyntää.

Tämä tietoisku sopii parhaiten tilanteeseen, jossa on tahtotila hyödyntää tekoälyä liiketoiminnassa, mutta vielä ei tiedetä miten lähteä liikkeelle.

BI- ja analytiikkaohjelmistojen vertailu

Tietoiskun sisältö koostuu eri analytiikkaohjelmistojen keskinäisestä vertailusta (toiminallisuus, lisenssihinnoittelu, yms.). Sen avulla säästätte huomattavasti aikaanne vastaavien selvityksien suhteen.


Ota yhteyttä!

Pk-seudun ulkopuoliset tietoiskut järjestetään Skype tai Google Hangouts tietoiskuina.

Tietoiskujen tilaaminen ja aikataulutiedot saa Miikalta. Ole siis yhteydessä!

miika2

Miika Sipilä
Executive Advisor
email: miika.sipila@louhia.fi
tel: +358 50 5624 124

PS. Voit jättää myös viestin alla olevan lomakkeen kautta

 

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.

Please leave this field empty.