Kategoria: konsultointi

BIDW kilpailutus (julha)

26.8.2016

Julkishallinnon asiakkaallamme sopimusaika tietovarasto- ja raportointitoimittajan kanssa oli tulossa umpeen. Samaan aikaan asiakkaalla oli päätetty merkittävän kokoisen BIDW-hankkeen aloittamisesta. Nyt oli siis järjestettävä kilpailutus, joka sisältäisi seuraavat kohdat.

Lisäksi painopisteenä oli löytää hyvät osaajat em. tehtäviin.

Louhian rooli

Meidän konsulttimme tuli vetämään ko. kilpailutusta ja vastasi mm. seuraavien materiaalien luonnista yhteistyössä Asiakkaan kanssa.

Kilpailutuksen aikana haastattelimme kilpailutukseen osallistujat ja heidän referenssiasiakkaat. Tämän vaiheen jälkeen pisteytimme tarjoukset yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi autoimme sopimusneuvotteluiden läpiviennissä.

Mitä opimme

Yhteenveto

Lopulta kilpailutukseen osallistui puolenkymmentä isompaa yritystä. Pisteytysten ja arviointien jälkeen voittaja oli selvillä, jonka jälkeen käytiin vielä sopimusneuvottelut hyvässä hengessä. Kaiken kaikkiaan projekti meni ajallaan, budjetissa ja onnistuneesti lävitse.

Louhia Kilpailuttaja palvelu

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.