Kategoria: konsultointi

Digiloikan esiselvitys Suur-Savon Sähkölle

7.8.2017

Louhia auttoi Suur-Savon Sähköä tunnistamaan digitalisoinnin ja analytiikan tuomia liiketoiminnan kehitysmahdollisuuksia sekä kuvaamaan konkreettisen etenemispolun kohti tavoitteita.

Alla asiakkaamme kuvaus palvelustamme ja sen hyödyistä:

”Tiedon älykkäämpi hallinta ja jalostaminen omien toimintaprosessien tehostamiseksi, ja uusien palvelutuotteiden kehittämiseksi asiakkaillemme, on Suur-Savon Sähkö – konsernin kehittämisen painopiste tällä hetkellä.

Louhia on tuonut ulkopuolista ammattimaista näkemystä digitalisaation kehitysaskeleista, sekä edesauttanut organisaatiotamme tunnistamaan liiketoiminnassamme digitalisaation mahdollisuuksia.

Louhian ammattilaisten vetämät työpajat osallistivat henkilöstömme ennakko-odotuksia innovatiivisempaan luovaan pohdintaan, jonka tuloksena kiteytettiin liiketoimintamme strategiatyötä tukevia havaintoja ja ehdotuksia.

Voimme suositella Louhiaa liiketoiminnan digitalisaation kehityssuunnitelmien konsultointitoimeksiantoihin.”

Markus Tykkyläinen, konsernin toimitusjohtaja, Suur-Savon Sähkö Oy


Toimeksiantoon osallistuivat konsulttimme Juha Kostamo ja Ville Niemijärvi

Jos organisaatiossanne mietitään tällä hetkellä kuinka paremmin hyödyntää dataa liiketoiminnan kehittämisessä ”Louhia – Digiloikan esiselvitys” -palvelu voisi tuoda siihen näkemystä.

Ota yhteyttä: juha.kostamo@louhia.fi tai 040 865 4811 

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.