Executive Advisor (Information Management & Analytics)

Etsimme Helsingin toimipisteeseemme Liikkeenjohdon konsulttia (Executive Advisor) mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin tiedolla johtamisen, informaation hallinnan, digitalisaation ja edistyneen analytiikan konsultoinnin parissa. Toimenkuvasi muotoutuu taustojesi sekä mielenkiinnon kohteidesi mukaan, mutta kuitenkin tukemaan ja kehittämään nykyistä palvelutarjoamaamme.

Kohtalaisen pieneksi yritykseksi meillä on verrattain paljon referenssejä hyvinkin suurista toimeksiannoista isoille globaaleille suomalaisille organisaatioille. Omat kädet alkavat kuitenkin loppumaan ja konsultoinnin huipputiimiimme kaipaa uusia vahvistuksia auttamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaittamme datahaasteiden parissa.

Alla esimerkkejä, minkä tyyppisissä projekteissa muut bisneskonsulttimme ovat viime aikoina olleet mukana:

Mikäli tämän tyyppiset toimeksiannot tuntuvat kiinnostavilta ja palvelutarjoamamme kehittäminen innostaa sinua, niin meillä on sinulle nippu haasteita odottamassa.

Henkilönä odotamme sinulta

Osaamispuolella odotamme, että seuraavat asiat hallitset hyvin tai erinomaisesti:

Toivomme myös, että sinulla olisi kokemusta joistain seuraavista kohteista:

Louhia työpaikkana

Louhia on tiedolla johtamisen konsultointiin ja edistyneeseen analytiikkaan keskittyvä yritys. Olemme Microsoftin kultakumppani Data Analytics -alueella ja arvostettu toimija …

”Yrityksillä on erilaisia kulttuureja ja Louhialla on sanansa pitämisen kulttuuri.”

Tämä on erään asiakkaamme lausunto ja pidämme siitä kiinni. Jotta se onnistuu, niin meidän on itse kehityttävä ammattilaisina, oltava avoimia alan jatkuvalle muutokselle ja pysyttävä siinä mukana.

job2

Jos liityt joukkoomme, niin saat vastuuta ja varmasti mielenkiintoisia asiakasprojekteja. Odotamme myös, että haluat kehittyä ammatillisesti huipulle ja tuemme sinua siinä pyrkimyksessä.

Meillä bisneskonsultit toimivat tiiviissä yhteistyössä tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyvien projektien parissa…

Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta, niin laita meille CV ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi, osaamisestasi ja miksi olet kiinnostunut tästä paikasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Aho, 040 590 6949. Voit lähettää hakemuksen suoraan sähköpostitse: mika.aho@louhia.fi.

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.