Microsoft Data Analytics Lead

Haluatko kehittyä alasi huipputekijäksi mukavassa ja kasvavassa työyhteisössä? Tunnetko olevasi kutsumustyössäsi datan ja digitalisaation parissa työskennellessäsi? Et pelkää tiukkojakaan haasteita ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä?

Etsimme Helsingin toimipisteeseemme ”Data Analytics Lead”-rooliin henkilöä, joka auttaa meitä kasvattamaan Suomen parhaimman analytiikkatiimin ja osallistuu aktiivisesti meneillään oleviin asiakasprojekteihin joko toteuttajana tai projektipäällikkönä. Teknologiamielessä tehtäväsi on työskennellä tiiviisti Microsoft-teknologioiden parissa ja hallita ne suvereenisti.

Odotamme:

Osaamispuolella odotamme, että osaat seuraavalta listalta vähintään muutaman kohdan erinomaisesti ja loppujen osalta olet valmis kehittymään huipulle

Lisäksi arvostamme mikäli sinulla on kokemusta esim. ETL-latauksista, Hadoopista tai vaikkapa neuroverkoista. Lopulta tehtäväkuva tulee muodostumaan hakijan osaamisten mukaisesti, joten kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti mitä muuta osaat ja mihin suuntaan haluat kehittyä?

Louhia työpaikkana

Louhia on kasvava ja kannattava tiedolla johtamisen konsultointiin ja edistyneeseen analytiikkaan keskittyvä yritys. Olemme Microsoftin kultakumppani Data Analytics -alueella ja panostamme voimakkaasti edistyneen analytiikan liiketoimintamme kasvuun.

”Yrityksillä on erilaisia kulttuureja ja Louhialla on sanansa pitämisen kulttuuri.”

Tämä on erään asiakkaamme lausunto ja pidämme siitä kiinni. Jotta se onnistuu, niin meidän on itse kehityttävä ammattilaisina, oltava avoimia alan jatkuvalle muutokselle ja pysyttävä siinä mukana.

job2

Liiketoimintamme sijoittuu liikkeenjohdon konsultoinnin ja IT-yrityksen välimaastoon. Ehkä siksi meillä ei ainakaan vielä ole säkkituoleja toimistolla eikä Reino-tossuissa mennä asiakkaalle.

Toisaalta meno Louhialla ei todellakaan ole jäykkää, vaan hommia tehdään pilke silmäkulmassa – ehkä hieman Blues Brothers hengessäkin (pitivät sanansa ja pelastivat orpokodin pienistä haasteista huolimatta).

Jos liityt joukkoomme, niin saat varmasti vastuuta ja mielenkiintoisia asiakasprojekteja. Odotamme myös, että haluat kehittyä ammatillisesti huipulle ja tuemme sinua siinä pyrkimyksessä.

Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta, niin laita meille CV ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi, osaamisestasi ja miksi olet kiinnostunut tästä paikasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Aho, +358 40 590 6949. Voit lähettää hakemuksen suoraan sähköpostitse: mika.aho@louhia.fi.

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.