Senior Data Scientist, AI-kehittäjä

Etsimme Helsingin toimipisteeseemme ”Senior Data Scientist, AI-kehittäjä” -rooliin henkilöä mielenkiintoisiin tehtäviin. Toimenkuvaasi kuuluvat asiakasprojektit ja Louhia AI-frameworkin kehittäminen.

Henkilönä odotamme sinulta

Osaamispuolella odotamme, että seuraavat asiat hallitset hyvin tai erinomaisesti:

Seuraavien kohteiden osalta osaaminen on plussaa, mutta ei pakollista.

Louhia työpaikkana

Louhia on tiedolla johtamisen konsultointiin ja edistyneeseen analytiikkaan keskittyvä yritys. Olemme Microsoftin kultakumppani Data Analytics -alueella ja panostamme voimakkaasti edistyneen analytiikan liiketoimintamme kasvuun.

”Yrityksillä on erilaisia kulttuureja ja Louhialla on sanansa pitämisen kulttuuri.”

Tämä on erään asiakkaamme lausunto ja pidämme siitä kiinni. Jotta se onnistuu, niin meidän on itse kehityttävä ammattilaisina, oltava avoimia alan jatkuvalle muutokselle ja pysyttävä siinä mukana.

job2

Jos liityt joukkoomme, niin saat vastuuta ja mielenkiintoisia asiakasprojekteja. Odotamme myös, että haluat kehittyä ammatillisesti huipulle ja tuemme sinua siinä pyrkimyksessä.

Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta, niin laita meille CV ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi, osaamisestasi ja miksi olet kiinnostunut tästä paikasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Aho, 040 590 6949. Voit lähettää hakemuksen suoraan sähköpostitse: mika.aho@louhia.fi.

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.