Tietovarastoasiantuntija / DW-konsultti

Etsimme Helsingin tai Jyväskylän toimipisteeseemme yhtä tai kahta uutta kokeneempaa DW-konsulttia ottamaan isoa roolia asiakkaidemme tietovarantojen määrittely- ja toteutusprojekteissa. Tehtävää voi hoitaa myös osittain etätyönä, joten muutkin sijainnit ovat mahdollisia.

Odotamme:

Hallitset perinteiset tietovarastoinnin rakennuspalikat, kuten relaatiotietokannat, SQL-kielen, ETL-prosessit ja -välineet (mm. SSIS) ja ehkä joitain BI-työkalujakin (ideaalisesti Power BI ja SSRS). Käytännössä kaikki viime aikoina rakentamamme tietovarastointiratkaisut ovat toteutettuna Microsoftin pilveen, joten Azure-ympäristön tunteminen on pelkkää plussaa.

Kimball, Inmon, Linstedt ja Ari Hovi eivät välttämättä kuulu kaveripiiriisi, mutta tiedät mikä on dimensionaalinen tietomalli ja olet ehkä tehnyt jotain projekteja Data Vaultilla. Lisäksi ei olisi haittaa, jos olisit piirrellyt tietomalleja PowerPointin lisäksi myös Enterprise Architectillä tai esimerkiksi ER/Studiolla.

Tietovarastointiarkkitehtuuri on melkoisessa murroksessa, joten sinulla saattaa jo olla kokemusta uuden tyyppisten ei-rakenteellisten sekä reaaliaikaisten tietolähteiden hyödyntämisestä ja tämän tyyppisen tiedon käsittelystä. Tämä voi olla myös yksi suunta, mihin osaamistasi voidaan Louhialla viedä.

Meille on tärkeätä, että pystyt ottamaan asioita haltuun itsenäisesti ja olet aidosti kiinnostunut datasta ja sen hyödyntämisestä. Konsultointibisnes kun on loppujen lopuksi ihmisten välistä vuorovaikutusta, niin teknisen propellihatun lisäksi omaat hyvät ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaidot sekä tulet hyvin toimeen ryhmässä. Etsimme siis todellista Not only SQL -tyyppiä.

Tarjoamme:

Louhia on vuonna 2009 perustettu kasvava ja kannattava tiedolla johtamisen konsultointiin sekä edistyneeseen analytiikkaan keskittyvä yritys. Olemme Microsoftin kultakumppani Data Analytics -alueella ja panostamme voimakkaasti tämän aihealueen kasvuun. Sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan näköalapaikalle ja ottaa avainroolia asiakkaidemme tiedonhallinnan projekteissa.

Meillä saat vastuuta ja mielenkiintoisia asiakasprojekteja – hyvinkin isoja sellaisia. Louhian blogista saat jonkinlaisen käsityksen, millaisten tietovarastointi-, raportointi- ja analytiikkaongelmien kanssa painimme. Jos perinteisten talouden ja myynnin tietovarastojen rakentaminen on liiankin tuttua, meiltä löytyy 20+ asiakasta, joiden kanssa olemme tehneet hyvinkin jänniä edistyneen analytiikan (hys hys) projekteja. Näihinkin liittyy datan käsittely ja tallentaminen hyvinkin keskeisesti.

Hyvien työkavereiden ja työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme myös mielestämme tehtävään sopivan palkkatason. Kokemuksestasi riippuen vuosipalkkasi on 50 000 – 70 000 euron välimaastossa.

Ennen kaikkea etsimme Louhian mustan huumorin sävyttämään organisaatiokulttuurin sopivia ihmisiä. Huipputyyppejä, jotka kuitenkin ymmärtävät, ettei tietovarastojen rakentaminen ole se maailman vakavin juttu.

Lisätietoja:

Mika Aho, 040 590 6949, mika.aho@louhia.fi

Hae paikkaa:

Voit täyttää hakemuksen Recruiterbox-sivuillamme tai lähettämällä sen suoraan sähköpostilla Mikalle (mika.aho@louhia.fi). Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.