Teea Mäkelä

teeamakela Olen Teea Mäkelä ja olen toiminut tiedon kanssa käytännössä katsoen koko elämäni. Olen kasvanut tiedeihmisten ympäröimänä, mikä on saanut minut jo nuorena vakuuttumaan siitä, että järki, logiikka ja tieto ovat toiminnan paras perusta. Tämä innostus on vienyt minut opiskelemaan neljä korkeakoulututkintoa kolmella eri mantereella. Käytännön elämä on kuitenkin kiehtonut minua enemmän kuin akateeminen tutkimus ja olen ollut mukana liike-elämässä jo 20-vuotiaasta lähtien, vaikkakin välillä yliopistomaailmassa vieraillen.

Kokemusta monenlaisista rooleista on tullut tähän päivään mennessä. Olen kehittänyt liiketoimintasuunnitelmia tiede- ja teknologialähtöisille start-up -yrityksille, toiminut kansainvälisissä asiantuntijayrityksissä liikkeenjohdon konsulttina, tutkinut tiedolla johtamista ja tehnyt strategista tutkimusta yrityksille aina globaaleista suuryrityksistä kasvaviin mikrofirmoihin.

Suurimmin nautin luovuudesta, vapaudesta, itsenäisyydestä sekä uusien asioiden oppimisesta ja kehittämisestä. Siksi yrittäjyys on minulle luonteva valinta, varsinkin kun pääsen olemaan mukana uusimmissa innostavissa kehityksissä analytiikan alalla. Oman kokemukseni mukaan analytiikka on parhaimmillaan tieteellisten metodologioiden soveltamista käytännön toimintaan, eli juuri sitä, mistä olen aina nauttinut ja innostunut. Rakastan miettiä dataa, sen keräämistä ja analysoimista eri keinoin, tulkitsemista, johtopäätösten vetämistä ja soveltamista käytäntöön toiminnan parantamiseksi.

Louhialla roolini on toimia analytiikkastrategistina liiketoiminnan ja data scientistien välillä, tehden projekti- ja analytiikkasuunnitelmia, halliten projekteja ja tulkiten tuloksia liiketoiminnan kielelle data storyteller –roolissa. Olen myös keskeisessä roolissa thought leadership –toiminnoissa, jossa kansainvälinen verkostoni toimii erinomaisena tietolähteenä. Vapaa-ajallani lähden mieluiten ulkoilmaan urheilemaan. Horoskooppimerkiltäni olen Rapu.

Rapu on strategistina ja tulkkina innostuva, luova ja innovatiivinen. Rapu nauttii uuden oppimisesta, uusien ratkaisujen keksimisestä ja käytännön hyötyjen luomisesta. Ravulla on innostuksissaan välillä pää pilvissä mutta samalla jalat pragmaattisesti maassa. Rapu etsii projekteissa uusia oivalluksia ja ratkaisuja. Hän tuo tietoa, ihmisiä ja osaamista yhteen, selittää ja opastaa mielellään ja nauttii yhteisistä onnistumisista.

Yhteydenotto

Mikäli olet kiinnostunut yrityskohtaisista palveluista tai sinulla kysyttävää palvelujemme sisällöstä, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Mikalle numeroon 040 845 8432.